Nieuwe kleding voor het lenteseizoen!

on

De lente is weer begonnen en trekken we er massaal weer op uit naar de parken, bossen en de stranden. Het is erg mooi weer en lijken de winterse dagen nu wel een beetje voorbij. Overdag kunnen de temperaturen nog wel eens oplopen tot de 15 tot 20 graden, maar koelt het al erg snel af wanneer de zon ondergaat. De juiste kleding is hierom dan ook erg belangrijk, zodat en overdag en ook und r avond juist gekleed bent en je het niet koud krijgt. We vertellen je neer over verschillende broeken die je kunt combineren in je outfit, hebben we het over verschillende combinaties en mogen we de juiste schoenen voor heren natuurlijk niet vergeten!

Variëren met verschillende broeken

Een broek lijkt heel erg standaard en lijkt het alsof je hier erg weinig mee kunt variëren, maar wordt het tegendeel al een aantal jaar bewezen. De pasvorm zegt namelijk al erg veel over een broek bij een man. Je zou kunnen kiezen voor een skinny jeans of een jeans met gaten voor een stoere of casual outfit, maar kies je juist voor een nette spijkerbroek wanneer je netjes gekleed naar het kantoor zult gaan. In de zomer zijn de lichte kleuren erg populair, terwijl we in het herfstseizoen juist kiezen voor de donkere kleuren.

Naast verschillende jeans, zijn er ook verschillende pantalons te dragen voor het lente- en zomerseizoen. De pantalons zijn luchtiger dan jeans en zorgen ze voor een nette uitstraling in een outfit, zodat je de broek ook op verschillende manieren kunt dragen in je outfits.

Maak verschillende combinaties 

Het voordeel van de modetrends van tegenwoordig is dat je erg veel kleding gemakkelijk met elkaar kunnen combineren. De kledingvoorschriften zijn tegenwoordig iets minder streng, waardoor je prima een comfortabele effen trui kunt dragen op een nette spijkerbroek, om vervolgens aan het werk te gaan op kantoor. Pantalons zijn ook een erg mooi voorbeeld, omdat je deze ook prima kunt dragen in verschillende outfits. Een trui of shirt zegt al erg veel over een outfit wanneer je een pantalon draagt, zodat je hier een geheel eigen twist aan kunt geven!

Zorg voor de juiste schoenen!

Naast een broek, verschillende truien en shirts, mogen we natuurlijk ook de schoenen niet vergeten. Tegenwoordig zijn er vele nette sneakers te dragen, die je zowel kunt combineren in een casual als een nette outfit. De heren schoenen zijn erg mooi te houden en hoef je niet tientallen schoenen aan te schaffen voor verschillende outfits, maar kun je ook hier alle kanten op met de schoenen voor heren.

Kies een outfit waar jij je goed in voelt en wat je graag wilt dragen, waarna je de juiste combinaties kunt creëren voor je outfit naar school, werk of een comfortabele outfit voor in het weekend!

Voor jou?

Een complete verbouwing van ons huis

Samen met mijn man hebben wij besloten ons huidige huis compleet te renoveren. We hebben lang getwijfeld om onze boel bij elkaar te pakken...

Ja, wandelen helpt echt! Neem een loopband!

Als het gaat om het verbeteren van uw gezondheid, zijn er weinig activiteiten zo eenvoudig en toegankelijk als wandelen. Slechts een paar minuten van...

Auto huren Amsterdam regel je snel via de Greenwheels app

We weten allemaal dat het hebben van een eigen auto in een stad als Amsterdam bijna geen optie meer is. Om te beginnen kun...

Recente berichten