Je kledingkast aanvullen met nieuwe kleding!

on

Heb jij ook wel eens van die momenten waarbij je voor jezelf vindt dat je het verdiend om kleding te bestellen? Het is wellicht een herkenbaar probleem, maar is er natuurlijk ook zoveel keuze op het gebied van kleding. We willen van alles proberen, verschillende stijlen uitproberen en is het ook gewoon leuk om erg veel kleding in je kast te hebben. Ook voor wanneer je over niet zoveel kleding beschikt, is het leuk om toch maar eens de kledingkast aan te vullen met nieuwe kleding. In de huidige collecties vinden we vooral zomerkleding, maar is langzamerhand ook alweer de kleding voor tijdens de herfst aan te schaffen. In dit blog vertellen we je meer over kledingstukken die echt niet mogen ontbreken in jouw kledingkast, kleding van travelstof!

Kleding van travelstof, wat is dat nu eigenlijk

Travelstof, wellicht komt het je wel bekend voor, of juist helemaal niet. De travelstof die tegenwoordig enorm populair is onder de vrouwen, is een unieke geweven stof dat bestaat uit twee verschillende materialen, polyamide en elasthan. Door de unieke manier van weven kent deze stof vele unieke eigenschappen, namelijk: een comfortabele stretch. ademend, snel drogend, niet statisch, duurzaam, slijtvast, pillingvrij, makkelijk wasbaar en is de travelstof UV beschermend. Vooral de comfortabele stretch is ideaal voor in een outfit, omdat de kleding hierdoor het optimale comfort weet te bieden. Bovendien komt je lichaam erg mooi tot zijn recht in de kleding van travelstof, omdat de stof zorgt voor een unieke pasvorm.

Kledingstukken die niet mogen ontbreken in je kledingkast?

Nu is travelstof natuurlijk een zeer comfortabele stof dat beschikt over vele unieke eigenschappen, dus is het zeker van belang om ook kledingstukken van deze unieke stof in je kast te hebben kiggen. Een travelstof broek zwart is bijvoorbeeld een unieke en comfortabele broek die je overal mee kunt combineren. Met een travelstof broek zwart creëer je gemakkelijk een zakelijke look, maar kun je met deze broek ook de sportieve kant van jezelf laten zien.

Jurken van travelstof zijn daarentegen ook enorm populair. Een travelstof jurk blauw kun je bijvoorbeeld prima dragen naar het kantoor, omdat deze jurk een stijlvolle en zakelijke look geeft. Wanneer je juist een iets wat meer zomerse look wilt, kun je juist kiezen voor een meer secy jurk ban  travekstf. Er is eindeloos te combineren en is er ook zeker iets dat past bij jouw stijl en smaak. Hopelijk hebben we je alvast een klein beetje inspiratie kunnen geven, waarna het nu aan jou is om te kijken welke kleding van travelstof nu geschikt is voor jou!

Voor jou?

Haarimplantatie tegen kale plekken

Maar liefst 80% van de Nederlandse mannen krijgt vroeg of laat te maken met kaalheid. Dat komt neer op 4 van de 5 mannen....

Tips bij het aanschaffen van wietzaden

Het is tegenwoordig helemaal hot en happening en je hoort het steeds vaker: het gebruik maken van wietzaden. En niet alleen het gebruik ervan...

De volgende stap met jouw bedrijf

Heb je een eigen bedrijf en wil je deze naar een volgend level brengen? Dan is het slim om te kijken wat er voor...

Recente berichten