Verwen jezelf op een avondje relaxen

on

Ben je druk met werk, kinderen, of leer je momenteel veel nieuwe dingen? Dan kan dit veel energie kosten. Zeker in de tijd van nu wanneer je veel thuis bent en weinig afwisseling hebt. Het is daarom belangrijk om af en toe wat leuke dingen te doen. Aangezien het nu niet mogelijk is om even lekker eropuit te gaan geven we jou in deze blog een aantal tips hoe je thuis even lekker kan relaxen.

Borrelavond aan huis

Plan een avondje in waarin je helemaal niets hoeft te doen. Afhankelijk van je thuissituatie breng je de kinderen het liefst naar bed of ben je helemaal alleen om even lekker tot rust te komen (samen met je partner). Ga bijvoorbeeld lekker koken en bestel lekkere hapjes. Wanneer je echt even wil genieten van lekkere hapjes dan kan je de supermarkt beter overslaan. Ga voor iets luxe zoals je gewend bent bij een restaurant. Hiervoor is het van belang om wat voorbereidingen te treffen door bijvoorbeeld wat lekkere dingen online te bestellen. Kaas kopen doe je bijvoorbeeld gemakkelijk online. Ben je met meerdere mensen thuis dan is wellicht een kaaspakket een slim idee om te halen. Hiermee haal je kwaliteit in huis en kan je heerlijk genieten van de lekkerste borrelhapjes.

Home-Spa

Verwen je zelf door jezelf optimaal te verzorgen. Neem bijvoorbeeld een bad en smeer je in met allerlei zeepjes. Zorg daarnaast voor wat lekkere drankjes. Met heel weinig tijd en moeite kun je leuke creatieve drankjes maken. Neem bijvoorbeeld gewoon water. Neem wat fruitschijfjes (of andere ingrediënten, zoals munt en rozemarijn) in een pan met water en laat het een nacht staan. Of doe het 's ochtends, dan kun je het' s avonds direct gebruiken. Internet staat vol ideeën voor heerlijke combinaties, zoals komkommer en citroen of mango en gember. Hierdoor heb je een echt Spa-drankje.

Creëer je een beetje sfeer

Dim de lichten, zet je favoriete muziek op en steek wat kaarsen aan. Je kan kiezen voor gewone kaarsen, maar je kan ook voor geurkaarsen kiezen. Als je deze niet hebt, kun je ook huishoudelijke parfums, wierookstokjes of wierookbranders gebruiken.

Serie en/of film kijken

Een avondje op de bank hangen, een mooie film, spannende serie of indrukwekkende documentaire kijken zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt. Je kan deze optie ook combineren met bovenstaande ideeën waardoor je helemaal tot rust komt en je heerlijk kan genieten met wat lekkers, wat leuks en gezonds!

Voor jou?

Auto huren Amsterdam regel je snel via de Greenwheels app

We weten allemaal dat het hebben van een eigen auto in een stad als Amsterdam bijna geen optie meer is. Om te beginnen kun...

Waar kun je nitril handschoenen kopen?

Nitril handschoenen zijn in veel verschillende sectoren heel belangrijk. Deze beschermende handschoenen zijn namelijk speciaal gemaakt om heel hygiënisch te kunnen gaan. Daarom zie...

Waarom tuinieren je nieuwe zen-hobby kan zijn

In de hectiek van het dagelijkse leven zoeken velen van ons naar activiteiten die ons helpen ontspannen en tot rust komen. Tuinieren is zo'n...

Recente berichten