Een branded polaroid film maken

on

Er zijn verschillende manieren waarop je jouw bedrijf kunt promoten. Dit kun je bijvoorbeeld doen door middel van een branded polaroid film. Het komt vaak voor dat mensen niet goed weten wat dit precies inhoudt. Dat is niet gek aangezien de meeste bedrijven gebruik maken van andere vormen van reclame. Eigenlijk werkt een branded polaroid film vrij eenvoudig. Het is namelijk zo dat je een foto maakt met een polaroid camera en hier vervolgens een lijstje met reclame omheen doet. Zo kun je jouw bedrijf op een originele manier promoten.

 

Polaroid kader

Het polaroid kader is het witte gedeelte wat normaal gesproken om een polaroid foto heen zit. Dit is hetgeen waaraan de meeste mensen een polaroid foto kunnen herkennen. Je kunt dit kader ook gebruiken om jouw bedrijf te promoten. Als je hier bijvoorbeeld een boodschap van je bedrijf voor iedereen die dit leest op plaatst, zorgt dit voor zeer goedkope naamsbekendheid.

 

Wat kun je met een polaroid?

Eigenlijk is er één groot verschil tussen een normale camera en een polaroid camera. Het is namelijk zo dat je bij een normale camera enkel een digitaal exemplaar van de foto krijgt en dat een polaroid camera de foto direct uitprint. Hierdoor kun je bijvoorbeeld tijdens je vakantie foto’s maken en deze in een fotoboek plakken. Dit gaat een stuk eenvoudiger dan het maken van foto’s met een digitale camera om deze vervolgens af te laten drukken zodat je ze kunt opplakken.

 

Worden polaroids nog gebruikt?

Veel jongeren van tegenwoordig zijn niet bekend met polaroid camera’s. Dat komt natuurlijk doordat er tegenwoordig veel modernere camera’s beschikbaar zijn en nagenoeg iedereen over een mobiele telefoon met camera beschikt. Daarom is het voor veel mensen overbodig om gebruik te maken van een polaroid camera. Toch zijn er ook grote groepen jongeren die het juist leuk vinden om gebruik te maken van een polaroid camera. Meestal komt dat doordat zij de charme zien van het direct uitprinten van een foto.

Polaroid stickers

Wanneer je gebruik maakt van een polaroid camera, krijg je iedere keer dat je een foto maakt direct een uitgeprint exemplaar. Je kunt veel leuke dingen doen met deze foto’s. Zo zijn er bijvoorbeeld ook polaroid stickers voor mensen die het leuk vinden om deze foto’s in hun woning op te hangen. Je kunt er dan ook voor kiezen om speciale frames aan te schaffen. Op die manier kun je de foto’s nog leuker decoreren waardoor je woning nog vrolijker wordt wanneer je deze ophangt.

Voor jou?

3 redenen om een Wii U aan te schaffen

    Nintendo Wii U bevindt zich sinds de lancering een aantal jaren geleden in een soort van generatie-vagevuur. De hardware is krachtiger dan de huidige generatie...

Flyers laten drukken voor je onderneming 

Voor iedere onderneming is het belangrijk om geld te investeren in marketing. Het is namelijk zo dat als je onderneming geld investeert in de...

Waar kun je het verleden van een auto terugvinden?

Als je een tweedehands auto koopt, moet je goed opletten. Er zijn veel mensen die proberen een auto te verkopen die niet in goede...

Recente berichten