Tips bij het aanschaffen van wietzaden

on

Het is tegenwoordig helemaal hot en happening en je hoort het steeds vaker: het gebruik maken van wietzaden. En niet alleen het gebruik ervan maken, maar dit zaadje ook te laten groeien. Elk wietzaadje heeft een eigen functie en werkt voor elke klacht anders. Daarom is het heel belangrijk om je goed te laten adviseren en hier niet zomaar klakkeloos aan te beginnen omdat het steeds bekender wordt. Het is goed om te weten dat als je met een klacht rondloopt je je altijd even moet laten adviseren door de dokter. Het is nooit onverstandig om daar ook aan te kaarten dat je wietzaden een kans wilt geven. Wil je het nou echt een kans gaan geven, hier wat tips waar je op kan letten bij het aanschaffen van wietzaden.

Soorten wietzaden

Je hebt natuurlijk verschillende soorten wietzaden. Allereerst moet je bij jezelf nagaan of je gaat voor de binnen of buitenkweek. Medicinale Cannabis heeft een hoog percentage aan, zowel THC als CBD-gehalte. Indica planten zijn erg effectief bij klachten zoals slapeloosheid, chronische pijn, spierkramp, artritus, reuma, ontstekingen, angst en gerelateerde diagnoses. Voor medisch gebruik heb je dus ook nog verschillende keuzes in de soorten die er zijn. Het is dus niet geheel onbelangrijk om je goed te verdiepen in alle soorten die er op de markt zijn. Genoeg dus.

Regulier

De reguliere wietzaden zijn zaden die van zowel mannelijk als vrouwelijke afkomst zijn. Dit is dus ook nog een ding.

Verschil wietzaden en stekken

Voor welke wietkweek zijn wiet zaden natuurlijk de basis. De wietplanten worden gekweekt van wietzaden en dat is niet een heel verrassend iets. Het kopen van wietzaden is compleet legaal. Dit is met wietstekken niet het geval. De grens hiertussen is soms nogal vaak, zeker omdat je met het kopen van wietzaden wietstekken kunt maken, maar er is daadwerkelijk een verschil. Een wietzaadje kan worden gekarakteriseerd als een babyplantje in een sluimerende toestand. Alleen in de juiste omstandigheden groeit dit zaadje tot ontwikkeling. Het ontstaan van een wietzaadje komt door het proces van bestuiven en bevruchting. Het proces is dus heel vergelijkbaar met bloemen en het planten hiervan.

De verzorging van je wietzaden kan je dus eigenlijk ook wel vergelijken met tuinieren. Je moet hier goed voor zorgen. Een goede watervoorziening is dus ook erg belangrijk.  TIP: Je kan het allerbeste water gebruiken uit een diepe bron of water uit de kraan! Ook regenwater is erg natuurlijk en goed voor de verzorging.

Voor jou?

Alles over Blauwe Monsters

Misschien heb je weleens gehoord van online marketing. De wereld van het internet groeit steeds sneller in technologie maar blijft zich ook steeds meer...

Alle voordelen van een camera beveiligingssysteem onder elkaar

Camerabeveiliging is tegenwoordig van cruciaal belang voor zowel thuis, als bij een bedrijf. Het wordt steeds makkelijker voor inbrekers om ergens binnen te komen...

3 Tips om het magazijn op orde te houden

Als je in bezit bent van een magazijn dan heeft deze vaak onderhoud nodig. Als je hier niet naar om kijkt dan kan je...

Recente berichten