Het verzamelen van Pokemon kaarten is erg populair

on

Het maakt niet uit hoe oud je bent: het verzamelen van Pokemon kaarten is een hobby die voor alle leeftijden is. Er starten nog steeds mensen met het verzamelen van Pokemon kaarten. Je kunt deze kaarten het gemakkelijkst online kopen. Door online je bestelling te plaatsen, zorg je ervoor dat je telkens weer nieuwe, mooie Pokemon kaarten in je bezit krijgt. Je kunt de kaarten bestellen in een booster pack. Daar zitten dan 10 of 11 kaarten in, van verschillende niveaus. Je hebt 60 kaarten nodig om het spel te kunnen spelen. Het niveau van de kaarten is belangrijk. Hoe "hoger" de kaart, hoe sterker je spel.

Welke Pokemon kaarten zijn er?

In één booster pack met Pokemon kaarten zitten dus 10 of 11 kaarten. Van deze kaarten zijn er 6 common (gewone) kaarten, 3 uncommon (minder gewone) kaarten, 1 rare (bijzondere) kaart en heel soms nog één zeer zeldzame kaart. Om een goede hand te krijgen heb je zoveel mogelijk bijzondere kaarten nodig. Natuurlijk kun je iedere keer weer één pakje kaarten kopen, maar als je je hobby een vliegende start wilt geven, dan ga je natuurlijk voor een Pokemon box. Een Pokemon box is gevuld met maar liefst 36 zakjes met kaarten.

Dat is een heel pakket!

Reken het maar uit: met 36 zakjes Pokemon kaarten heb je dus in ieder geval 360 fonkelnieuwe kaarten in handen! Daar kun je wel een spel mee spelen. Maar ook voor het verzamelen is het een goed idee om een box aan te schaffen. Je weet dan (bijna) zeker dat je een complete serie in handen krijgt. En dat is natuurlijk wel leuk. Je kunt de kaarten die je nog mist verkrijgen door te ruilen met anderen. Zo krijg je een complete serie. Heb je een serie compleet? Dan ben je nog lang niet klaar!

Ieder kwartaal een nieuwe serie!

Je kunt oneindig blijven sparen en spelen met Pokemon. Er komt telkens weer een nieuwe serie uit, gemiddeld zo'n 4 keer per jaar. Iedere serie heeft weer een eigen thema en eigen mooie kaarten. Je kunt sommige kaarten, die in de toekomst zullen uitkomen, alvast in pre-order zetten. Hierdoor zit je nooit zonder nieuwe kaarten en kun je steeds weer plezier beleven aan je hobby. Verzamel de kaarten samen met je vrienden en ruil onderling. Zorg dat jouw kaarten altijd net wat meer bijzonder zijn dan die van je medespelers en je zult echt kunnen genieten van deze hobby.

Voor jou?

Vakantie in Antalya

Antalya is een van de meest populaire vakantie steden in Turkije. Antalya is een grote stad aan de Middellandse Zee.  Antalya is een toplocatie voor...

Tips voor een betonlook vloer

Vloeren met een betonlook: je ziet ze steeds vaker. Werd het enkele jaren geleden nog geassocieerd met hippe horecatenten of grote kantoorruimtes, zijn er...

Tips om zo goedkoop mogelijk te kunnen verhuizen

Het kopen van een huis is voor de meeste mensen een grote stap. Of je nou uit huis gaat of verhuist naar een ander...

Recente berichten