Dé schoenentrends voor aankomende lente

on

De winter is voorbij en de eerste warme zonnestralen hebben zich alweer laten zien. Dat bekent dat de winterkleding bijna de kast weer in mag en kleding voor aankomend voorjaar weer bovenwater gehaald mag worden. In deze blog lees je alles over dé trends op het gebied van schoenen voor aankomend voorjaar. We zullen alvast een tipje van de sluier oplichten… Het wordt flink kleur bekennen deze lente en zomer!

  1. Elegant met een randje

De lage open hakjes zijn terug van weggeweest. Van zwart tot wit, van roze tot geel. Alle kleuren zijn we al tegengekomen op de catwalk als er maar een strapje op zit. Of het een dun of dik riempje is, dat maakt niet uit als het maar een beetje breekt

  1. Gevlochten of een vissennetje

Vorig jaar zagen we de Ibiza-slippers al eens voorbijkomen en deze staal komt ook dit jaar helemaal terug. Simpele sandalen verfijnd met een gevlochten netje over de voet heen. Simpel maar klassiek en overal bij te matchen.

  1. Pluim of een veer

Ook pluimen en veren zijn weer helemaal terug van weggeweest. Deze trend vind ik nog wel het meest verrassend en vernieuwd. Een veertje of een pluimpje maakt je outfit helemaal af!

  1. Sneakers

Sneakers kunnen eigenlijk altijd en komt elk seizoen eigenlijk wel weer terug. Of we nu kijken naar de heren of dames sneakers, er zitten weer een paar pareltjes bij! Wel zien we dat de dikke of plateau zool nog steeds helemaal in is en dat vinden we zeker niet erg. Juist deze schoenen voelen alsof we op een wolkje lopen.

  1. Zool van kurk of hout

Ook de houten zool en de zool van kurk zijn weer terug van weggeweest. Meestal is de zool in een licht bruine kleur en prachtig bij bijvoorbeeld witte of zilveren sandalen. Daarnaast is kurk een duurzaam materiaal en wordt vaak hergebruikt. Dus niet alleen trendy maar nog milieubewust ook.

  1. Bijzondere hak

Wat kunnen we eigenlijk allemaal zeggen over nieuwste collectie op het gebied van hakken voor het voorjaar… Niks meer dan prachtig denk ik! Wat een pareltjes hebben we voorbij zien komen en vooral doordat de hakken zijn gepersonaliseerd aan het desbetreffende merk. Van rond tot vierkant tot diamant, alle vormen hebben we al voorbij zien komen en allemaal zien ze er even mooi uit!

Ben jij nog een schoenentrends tegengekomen die wij hebben gemist? Laat het ons weten!

Voor jou?

Gelukkig bijt ik geen nagels meer

Iedere gek zijn gebrek, dat zegt mijn moeder altijd. En het zal je niks verbazen dat dit ook echt waar is. Vraag maar eens...

Dompel je huis en tuin onder in die gezellige kerstsfeer

Het is elk jaar opnieuw weer een speciale periode waarin warmte en gezelligheid centraal staan en waarin we meer dan anders tijd maken voor...

Haarimplantatie tegen kale plekken

Maar liefst 80% van de Nederlandse mannen krijgt vroeg of laat te maken met kaalheid. Dat komt neer op 4 van de 5 mannen....

Recente berichten