Je bent een geluksvogel met deze gadget

on

Je kent vast wel van die nachten dat je maar licht te woelen en te draaien in je bed, maar niet de lekkere houding kan vinden. Slaap is ver te zoeken en je wekker geeft aan dat het nog maar 2 uur ‘s nachts is. Pfff, kom ik ooit nog in slaap; denk je dan. Dit soort nachten heb ik zelf heel vaak. Ik ben al vanaf jongs af aan een slechte slaper en ik denk dat dit niet zo snel weg gaat. Maar, ik heb wel geleerd dat er genoeg trucjes zijn om sneller in slaap te komen. Lees hieronder de truc die voor mij het beste werkt!

Een rustige plek

Wat het beste voor mij heeft gewerkt om sneller in slaap te komen, is om mijn slaapkamer om te toveren tot een serene plek. Een plek waar je je gelijk rustig voelt en niet teveel prikkels om je heen hebt. Ik zag deze tip online, maar heb wel lang moeten nadenken hoe ik dit zou gaan doen. Tot ik ineens een ingeving had. Ik bedacht mij namelijk dat ik, als ik ‘s nachts wakker lig, best wel snel de TV aanzet. Daarnaast had ik ook veel andere elektronische apparatuur in mijn slaapkamer. Dit werkt niet rustgevend en elektrische apparaten zenden straling uit die ook niet goed schijnt te zijn voor je slaap. Dit was dus een goede reden om hier verandering in te brengen.

Opruiming

Toen ik mij dit had bedacht heb ik dus in één dag even een hele grote opruiming gehouden. Mijn geluidsbox, mijn iPad, mijn laptop; allemaal moesten ze naar de woonkamer verplaatst worden. Ook had ik nog een vaste Mac computer staan en deze heb ik ook gelijk naar de studeerkamer gedaan. Toen ik klaar was en op mijn bed ging zitten, voelde ik al een mega groot verschil. De drukke slaapkamer die vol stond met gadgets, was ineens veranderd in een rustige plek. Daarnaast hielp het ook dat ik de kamer een beetje had opgeruimd. Want dat schijnt ook echt waar te zijn; hoe meer troep, hoe meer afleiding (en dus minder rust).

Een probleempje

Er was alleen nog een probleempje; wat moest ik nou met mijn TV? Want in de woonkamer hadden wij al een TV staan, dus hier kon hij ook niet heen. En om dat ding nou gelijk weg te doen, vond ik ook zonde. En daarnaast; ik dacht dat ik echt wel eens op een luie zondag als ik een kater heb nog even zou willen netflixen. Gelukkig had ik snel de vetste oplossing ooit bedacht. Je kan namelijk online TV liften bestellen. Dit zijn liftjes die je TV van boven naar beneden kunnen liften waardoor je je TV ook in een kastje kan laten zakken. Perfect! En eenmaal geïnstalleerd was ik dolgelukkig; wat een vette gadget. Het geeft niet alleen enorm veel rust als je geen TV als grote eye-catcher in je kamer hebt, maar ik voelde me ook nog eens net een celebrity als ik met mijn afstandsbediening de TV uit het kastje liet verschijnen. Dus; slaap jij moeilijk, dan is dit echt een aanrader om aan te schaffen!

Voor jou?

Waar moet je op letten bij het kiezen voor een telefoonservice?

Veel bedrijven vinden het fijn om hun eigen telefoniste te hebben die klanten met de nodige expertise te woord te staan. Hoewel het logisch...

De volgende stap met jouw bedrijf

Heb je een eigen bedrijf en wil je deze naar een volgend level brengen? Dan is het slim om te kijken wat er voor...

Wat komt er kijken bij het organiseren van een zakelijk event?

Als je een eigen bedrijf hebt en ook meerdere werknemers in dienst hebt, dan kan het soms voorkomen dat je een zakelijk event moet...

Recente berichten