Het perfecte romantische uitje voor jouw en je partner!

on

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie er gewoon graag even met zijn tweetjes tussenuit? Dan zijn er uiteraard een tal van dingen die jullie kunnen gaan doen. Jullie kunnen bijvoorbeeld ergens een hapje gaan eten of een nieuwe film bezoeken in de bios. Uiteraard kan je het ook iets groter (en romantischer) aanpakken. Heb je een beetje inspiratie hiervoor nodig? Lees dan vooral snel verder!

Een nachtje of weekendje weg

Even weg en uit de alledaagse sleur ontsnappen, dat wil toch iedereen op zijn tijd? Een nachtje of weekendje weg is dan perfect. Zeker als je dit met je partner kan doen. Nederland biedt een tal van plekken waar je dit kan doen. Van hotels tot bungalows en van tipitenten tot aan luxe spa’s, het is maar net waar je van houdt. Ben je op zoek naar een fijn hotel waar alles tot in de puntjes verzorgd is en jullie op je wenken worden bediend? Kijk dan eens naar leuke aanbiedingen. Op internet vind je een tal aan hotelaanbiedingen waar je voor een leuke prijs dit aangeboden krijgt. Zijn jullie juist wat avontuurlijker ingesteld? Dan is een bungalow of tent waarschijnlijk echt iets voor jullie. Even helemaal met zijn tweetjes zelf zorgen voor alles in totale rust. Bosrijke gebieden in Nederland zoals de Veluwe of de Utrechtse heuvelrug lenen zich hier perfect voor. Zijn jullie juist meer van de zee en het strand? Dan vind je ook aan de kust een groot aanbod aan overnachtingsplaatsen.

Dineren in het donker

Zijn jullie alleen op zoek naar een uitje voor in de avond zoals een heerlijk diner maar willen jullie wel eens iets anders dan anders? Dan is een diner in het donker misschien wel iets voor jullie. Deze hype is aankomend waaien vanuit Amerika en is inmiddels ook razend populair in Nederland. Al meerdere mensen gingen je voor en al deze mensen hadden één ding gemeen, ze raden die aan een ieder aan. Doordat je elkaar niet ziet wordt het ineens een hele andere ervaring. Dus hebben jullie rammelende buikjes en zin in een bijzondere ervaring? Dan is dit zeker iets voor jullie.

Volg samen een workshop

Eigenlijk doen wij dit met zijn alle veel te weinig. Samen een hobby of iets wat we leuk vinden beoefenen. Laten we daarom niet langer wachten en volg een workshop met zijn tweeën. Je kan het zo gek nog niet bedenken of ze hebben er wel een workshop van gemaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van je eigen chocolade maken, boerengolf spelen of schapen hoeden.

Voor jou?

Cadeau tips voor je partner

Het is ook elk jaar weer een uitdaging wat je je partner cadeau doet. Denk aan zijn verjaardag of een jubileum. Mannen weten vaak...

Hoe lang kan een partytent blijven staan?

  Wanneer je een groot feest of evenement gaat organiseren in de buitenlucht komen daar over het algemeen de huur en het opzetten van party...

Je bent een geluksvogel met deze gadget

Je kent vast wel van die nachten dat je maar licht te woelen en te draaien in je bed, maar niet de lekkere houding...

Recente berichten