Een dagje online shoppen vanwege omstandigheden

on

Je denkt vast bij jezelf, hoezo ga je niet gewoon even lekker naar de buitenlucht en koop je wat in de winkelstraat? Dat gaat helaas nu even niet. Mijn moeder is ernstig verkouden geworden en kan niet naar buiten. Echter hadden wij wel deze zaterdag afgesproken om gezellig met z’n twee naar de stad te gaan om inkopen te doen. Ik heb iets leuks bedacht en dat is dat wij een virtueel dagje gaan shoppen. Hoe zat dat er precies uit? Dat leg ik je uit in deze blog.

Internet nodig

Het is een leuk idee dat virtueel shoppen, maar hoe ziet dat er dan precies uit? Mijn moeder en ik hebben allebei een laptop met een camera. Zo kunnen wij elkaar zien tijdens het virtueel shoppen. Lang leve facetimen. Ik nodig mijn moeder uit voor een gesprek en zij accepteert dit. Zo kunnen wij goed overleggen met elkaar. Het gevaar van online shoppen is wel dat je meestal niet echt doorhebt wat je nu allemaal hebt gekocht. Alleen je mailbox stroomt vol van orderbevestigingen. Het wordt een gezellig dagje zo en op deze manier kunnen wij vanuit onze luie stoel heerlijk met elkaar kletsen en tegelijkertijd leuke kleren kopen.

Tijd om te shoppen

Het is tijd om er werk van te maken. Met een heerlijk kop thee scrol ik door een aantal webshops, ik kom grote maten mode tegen, een korset en grote maten lingerie. Ideaal. Dit is precies wat ik zocht. Ik heb volgende week een heel leuk feest waar ik natuurlijk wel speciaal gekleed wil zijn. Van lingerie tot aan de buitenkant. Ik liet het mijn moeder zien en zij was er meteen helemaal weg van. Zo, die items zitten in mijn winkelmandje. Mijn moeder kwam met een ongelooflijk leuke winterjas. Ik zeg meteen doen!

En zo ging het een aantal uurtjes door totdat het alweer vijf uur was. Mijn moeder en ik zijn toch nog goed geslaagd. Het is een ideale mogelijkheid om toch nog een gezellige dag te hebben, terwijl je niet per se dicht bij elkaar hoeft te zijn.

Geslaagd

Het is soms lastig om te bedenken of je wel de goede maat hebt uitgekozen, maar ik kan jullie verklappen… het is goed gelukt. Ik hoefde maar één item terug te sturen en mijn moeder ook maar één. Alles paste perfect naar behoren. Wie weet houden wij dit er wel in en kunnen wij vaker virtuele shopdagjes organiseren.

Voor jou?

Met deze make-up ben je weer klaar voor de zomer

Hoe lang is het geleden sinds dat jij je weer volledig hebt opgemaakt voor een feestje? Voor mij is dat in ieder geval heel...

Verwen jezelf op een avondje relaxen

Ben je druk met werk, kinderen, of leer je momenteel veel nieuwe dingen? Dan kan dit veel energie kosten. Zeker in de tijd van...

Omgaan met het verlies van een dierbare

Het leven is natuurlijk een fantastisch avontuur. Maar zoals we allemaal weten horen ook moeilijke momenten bij het leven. We hebben allemaal uitdagingen, problemen...

Recente berichten