Zoektocht naar een nieuwe douchecabine

on

Sinds enkele weken heb ik een compleet nieuwe douchecabine. Ik ben er ontzettend blij mee en ik douche nu elke dag met veel plezier. Het is nu echt iets waar ik naar uitkijk. Mijn oude douche kwam zo ongeveer uit het jaar nul. De glazen wanden waren verkleurd en hadden roestplekken aan de randen. Ook was hij eigenlijk gewoon te kolossaal voor de beperkte ruimte die ik in mijn badkamer heb. Het zoeken en laten plaatsen van een nieuwe douchecabine was dan ook en project wat al jaren op de planning stond.

Ik keek er alleen zo tegenop. In mijn verbeelding leek het een enorme opgave. Ga je zelf aan de slag? Of laat het werk door vakmensen doen? Moeten alle meubels worden weggehaald worden, en hoe zit beschadiging van je tegels? Deze hebben mij er lang van weerhouden om eraan te beginnen. Achteraf gezien, heel onnodig. Ik deel daarom graag hoe ik mijn douchecabine heb uitgezocht en hoe het uiteindelijk is verlopen.

Een douchecabine op maat

Ik ben mij gaan oriënteren op de verschillende websites die douchecabines aanbieden. En dat zijn er nogal wat. Daar ik een douchecabine op maat wilde hebben ben ik uitgekomen bij Douche Concurrent. Zij hebben een ruim assortiment aan douchecombinaties. Maar bovenal, er is op de website uitgebreid advies en informatie te vinden over de verschillende mogelijkheden.

Op de pagina speciaal gericht over de keuzemogelijkheden voor douchecabines werd ik gelijk veel wijzer. Je vindt er naast de verschillende opties de meest gestelde vragen. Er staat zelfs een begrippenlijst! Zo heb ik ontdekt dat je een muurprofiel nodig hebt voor het plaatsen van de cabine tegen de muur. Dit is een lange strip die aan één kant van de muur geschroefd wordt waardoor de wand vast komt te zitten. Zo leer je nog eens wat.

Bij Douche Concurrent kan je stap voor stap bedenken wat er in je badkamer kan door de afmetingen te kiezen, de verschillende designs te doorlopen, het juiste materiaal te kiezen en vervolgens de verschillende merken te vergelijken. Ik heb zo goed kunnen bedenken wat er precies in mijn badkamer kan. Er staat dan verder uitgelegd hoe je een douchecabine kan plaatsen en monteren.

Meer dan tevreden

In plaats van een vierkante cabine nu een rechthoekige cabine, wat enorm scheelt in de ruimte. Ook heb ik gekozen voor extra hoge wanden. Doordat mijn muren wat hoog zijn blijft zo het water en de warmte goed in de doucheruimte hangen. Door de verdere tips over onderhoud weet ik ook hoe ik zo lang mogelijk van de nieuwe cabine kan genieten.

In mijn ervaring perfecte service en informatievoorziening. Ben je ook van plan om iets aan je douche te laten doen? Dan vind je de beste douchecabines bij www.douche-concurrent.nl. Je vindt er ook informatie over wastafels, baden, toiletten en alles wat erbij komt kijken. Veel plezier met het uitzoeken van jouw ideale douche!

Voor jou?

Geluksduiven onthult: succesrecept voor marketing, beauty & sneakers!

Ben je benieuwd hoe je de perfecte mix van marketing, schoonheidsproducten en sneakers kunt creëren? In dit artikel onthullen we het succesrecept van Geluksduiven...

Het verzamelen van Pokemon kaarten is erg populair

Het maakt niet uit hoe oud je bent: het verzamelen van Pokemon kaarten is een hobby die voor alle leeftijden is. Er starten nog...

Hoe wordt palmolie gemaakt?

Palmolie, er is lange tijd veel om te doen geweest. De een vindt het slecht, de ander vindt het goed. Toch vind je het...

Recente berichten