Verbind alle kabels met de USB C adapter

on

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel technologische ontwikkelingen op hetzelfde moment plaats aan het vinden. Daardoor is het voor sommige mensen lastig om continu op de hoogte te blijven van wat er allemaal speelt in deze wereld van de technologie. Hoewel dit voor veel mensen al moeilijk is, is het voor sommige apparaten al helemaal moeilijk om alles bij te houden. Doordat alle apparaten en daarbij ook de kabels zich blijven ontwikkelen, komen er steeds nieuwere varianten op de markt. Dit heeft als gevolg dat niet alle kabels op alle apparaten passen en vise versa. Daarom zijn er ook weer verschillende andere apparaten en handigheden bedacht die ervoor kunnen zorgen dat deze kabels en apparaten toch nog altijd met elkaar kunnen gaan samenwerken. Dat is dus nog eens handig om te gaan gebruiken. 

 

USB C 

Om dit probleem op te lossen is dan ook de USB C adapter in het leven geroepen. Om al jouw kabels bijvoorbeeld alsnog op een nieuw model van de Apple MacBooks te laten passen, is een USB C adapter kopen ten zeerste aan te raden. Deze adapters werken in theorie namelijk als een soort verbinder. Door hiervan gebruik te maken zal jij met bijvoorbeeld een UBS A kabel alsnog jouw telefoon kunnen opladen in jouw nieuwe MacBook. Naast de oudere opladers zijn er nog meerdere apparaten waarbij de USB C kabel niet altijd zal werken. Daarom is het ook aan te raden om altijd goed naar de mogelijkheden van nieuwe apparaten en kabels te kijken. Zo zal je ook niet voor verrassingen komen te staan, waardoor jij jouw mobiel bijvoorbeeld opeens niet meer kan opladen op jouw nieuwe laptop. 

 

Waar diverse kabels samenkomen

Echter, gaat het niet altijd alleen maar om de USB A aansluiting die bijvoorbeeld niet past in de USB C input. Er zijn daarnaast natuurlijk nog veel andere verschillende soorten output die niet in de USB C zullen gaan passen. Dit is erg vervelend, maar hier is gelukkig ook wat voor bedacht. Het is dan handig om te kiezen voor een van de multiport adapters. Zoals de naam het al weggeeft zorgt deze adapter voor meerdere soorten input. Met een multiport adapter is het dus mogelijk om bijvoorbeeld niet alleen een USB A kabel in de USB C input te laten passen, maar ook kan er een HDMI-kabel of LAN in gaan passen. Met deze adapter zullen dus veel verschillende problemen in één keer voor je opgelost kunnen worden. Zo kan jij elk apparaat aansluiten op bijvoorbeeld jouw nieuwe MacBook.

Voor jou?

De volgende stap met jouw bedrijf

Heb je een eigen bedrijf en wil je deze naar een volgend level brengen? Dan is het slim om te kijken wat er voor...

Je kledingkast aanvullen met nieuwe kleding!

Heb jij ook wel eens van die momenten waarbij je voor jezelf vindt dat je het verdiend om kleding te bestellen? Het is wellicht...

Tips voor een betonlook vloer

Vloeren met een betonlook: je ziet ze steeds vaker. Werd het enkele jaren geleden nog geassocieerd met hippe horecatenten of grote kantoorruimtes, zijn er...

Recente berichten