Met de fiets op vakantie gaan

on

Het komt steeds minder vaak voor maar er zijn nog steeds mensen die voor een fietsvakantie kiezen. Ze gaan dan meestal naar bergachtige gebieden zoals in Zuid-Frankrijk waar ze kunnen genieten van de natuur en het fietsen. Je hebt hier natuurlijk wel een fiets van kwaliteit voor nodig. Hier kan je meer informatie vinden over fietsvakanties en geschikte fietsen. 

Zorg voor een geschikte fiets

Als je op fietsvakantie gaat dan is het enorm belangrijk dat je fiets stevig is en van uitstekende kwaliteit is. Je gaat namelijk grotere afstanden fietsen en daarom is het belangrijk dat je fiets niet kapot gaat. Als dit wel gebeurd dan is je fietsvakantie alweer snel voorbij en kan je weer naar huis toe. Een uitstekende fiets voor een fietsvakantie is de elektrische oftewel hybride fiets. Een elektrische fiets is voorzien van trapondersteuning en hierdoor fiets je al gauw tegen de vijfentwintig kilometer per uur zonder dat je hier al te veel moeite voor hoeft te doen. Je merkt soms niet eens dat je aan het fietsen bent, zo gemakkelijk is het namelijk. Elektrische fietsen met een middenmotor zijn het beste aangezien je dan meer balans weet te behouden en niet snel ten val komt. Elektrische fietsen zijn geschikte fietsen als je op een fietsvakantie gaat. Je kan er lange afstanden mee afleggen en de trapondersteuning komt goed uit als je een helling op moet want dat ga je veel moeten doen als je naar bergachtig gebied gaat. 

Heb altijd een reparatieset bij je

Het is verstandig dat wanneer je lange afstanden gaat fietsen of op fietsvakantie gaat en sensa fietsen meeneemt, dat je altijd een reparatieset bij je hebt zodat je zelf kleine reparaties kan doen aan je fiets. Meestal is dit niks anders dan het plakken van je band of je ketting aanspannen maar het is zeer belangrijk. Als je op fietsvakantie gaat dan ga je gebieden in waar je niet snel hulp kan krijgen en er vaak ook geen mobiel bereik is. Je moet dan de gehele afstand teruglopen en als dat tientallen kilometers zijn dan gaat dat je dag goed verpesten. Als het warm is dan is het gewoon niet te doen. Zorg er dus altijd voor dat je een reparatieset bij je hebt voor het geval dat je fiets gerepareerd moet worden. Een reparatieset kan je bij veel fietsenwinkels aanschaffen en kan je makkelijk opbergen onder je zadel of aan de voorkant van je fiets. 

Voor jou?

Waar moet je op letten bij het kiezen voor een telefoonservice?

Veel bedrijven vinden het fijn om hun eigen telefoniste te hebben die klanten met de nodige expertise te woord te staan. Hoewel het logisch...

Je bent een geluksvogel met deze gadget

Je kent vast wel van die nachten dat je maar licht te woelen en te draaien in je bed, maar niet de lekkere houding...

Een branded polaroid film maken

Er zijn verschillende manieren waarop je jouw bedrijf kunt promoten. Dit kun je bijvoorbeeld doen door middel van een branded polaroid film. Het komt...

Recente berichten