Je gezondheid ondersteunen met voedingssupplementen 

on

Of je nu op zoek bent naar wat extra ondersteuning voor een goede nachtrust, je hart en bloedvaten of je gewrichten, voor bijna alle gezondheidsdoelen is er wel een voedingssupplement te vinden. Toch is het goed om hier even voor te gaan zitten, want een man heeft andere behoeften dan een vrouw en kinderen hebben op hun beurt ook weer een andere ondersteuning nodig. Hoe weet je nu welke supplementen je moet hebben voor jouw doel? In dit artikel lees je meer over de verschillende supplementen en de ondersteuning die ze jou kunnen bieden.  

Vitamines voor vrouwen en mannen 

Door het slikken van multivitaminen zorg je ervoor dat je jouw lijf de ondersteuning geeft die het nodig heeft. Of dit nu is voor je botten en gewrichten, je gemoedstoestand of juist voor een goede stoelgang. Een vrouw heeft echter andere behoeftes dan een man. Daarom is het aan te raden om speciale multivitaminen voor vrouwen te slikken. Zo weet je zeker dat je het juiste binnen krijgt voor voldoende energie en ondersteuning. En ben je zwanger? Dan is het verstandig om vitaminen te slikken die jou ondersteunen in jouw behoeftes en die van je kindje. Je kunt er ook goed aan doen om extra vitaminen te slikken als je borstvoeding geeft.  

Een man is gemiddeld gezien groter en heeft dan ook meer voedingsstoffen nodig dan een vrouw. Om ervoor te zorgen dat er aan die behoeften wordt voldaan is het verstandig om wat extra's te slikken. Voor mannen zijn er dan ook speciale multivitaminen te verkrijgen. Deze voedingssupplementen ondersteunen je in jouw energiebehoefte en antioxidanten. Zo kun je niet alleen alles uit de dag halen, maar wordt jouw lichaam ook in de nacht optimaal ondersteund en kun je iedere dag weer fris en uitgerust starten. 

Supplementen voor kinderen 

Ook voor baby's en kinderen heeft Vitakruid speciale multivitaminen. Met deze multivitaminen, voor kinderen tussen de 1 en 12 jaar oud, krijgt je kind overdag ondersteuning in zijn energie en het concentratievermogen. In de nacht krijgt je kind juist ondersteuning bij het herstel waardoor je kind optimaal wordt geholpen. 

Voedingssupplementen kopen 

Voedingssupplementen of (multi)vitaminen kun je in fysieke drogisterijen kopen, maar wist je dat je ze ook eenvoudig online kunt kopen? Zo kun je onder andere Vitakruid online bestellen, en zijn er nog veel meer merken die supplementen aanbieden. Voor ieder doel is er een supplement te vinden. Kies voor Rhodiola in tijden waar je flink wat spanning ervaart, of Ribes Nigrum tinctuur voor soepele spieren en gewrichten en ter ondersteuning bij een goede nierfunctie en de urinewegen.  

Voor jou?

Hygiëne: een belangrijk aspect van gezond leven

Hygiëne is een fundamenteel onderdeel van een gezonde levensstijl. Het houdt ons immuunsysteem sterk en voorkomt de verspreiding van ziekteverwekkers. Een goede hygiëne thuis...

Letselschade? huur een advocaat

Ben jij tijdens het rijden, aangereden door een auto en heb je pijn aan je hoofd, nek en schouders? Dan is het wellicht tijd...

Hoe Geluksduiven RandstadWeb, Balunet & Bloggen samenbracht

Heb je ooit gehoord van de kracht van Geluksduiven in de zakenwereld? Het kan behoorlijk verrassend zijn hoe deze bijzondere vogels bedrijven dichter bij...

Recente berichten