Gelukkig bijt ik geen nagels meer

on

Iedere gek zijn gebrek, dat zegt mijn moeder altijd. En het zal je niks verbazen dat dit ook echt waar is. Vraag maar eens rond om je heen wat voor gekke tics mensen hebben. De ene persoon knipt zijn eigen haarpunten, de andere pulkt zijn mascara al voor het einde van de dag eraf en ik… Ik beet altijd op mijn nagels. Gelukkig ben ik daar nu eindelijk vanaf!

Geen rare tic

Ik moet zeggen dat ik ervan op de hoogte ben dat op je nagels bijten geen rare tic is. Heel veel mensen doen het en vaak ook al jaren. Maar ik kwam toch wel op een punt dat ik er graag vanaf wilde. Er zijn namelijk ook mensen die het verafschuwen als ze iemand zien nagelbijten. En zeker als je veel met klanten werkt, zoals ik, maak je dan geen goede indruk. Gelukkig zijn er veel trucjes om van het nagelbijten af te komen. Zo kan je bijvoorbeeld spulletjes kopen waardoor je nagels vies gaan smaken of pleisters op je nagels plakken. Beide oplossingen zouden ervoor moeten gaan zorgen dat je niet meer gaat bijten. Maar geloof mij, als je net als ik al jarenlang nagelbijt zijn deze oplossingen niet voldoende. Ik had alles al geprobeerd, tot ik 1 oplossing vond die werkte…

Gellak

Ik ging een keer met een vriendin van mij mijn nagels laten doen. Gewoon omdat we dat leuk vonden en ’s avonds een feestje hadden. Gellak zorgt ervoor dat je nagels heel hard worden, waardoor de lak er mooier uitziet dan gewone nagellak en het langer blijft zitten. Maar waar ik niet bij na had gedacht, is dat je door gellak niet heen kunt bijten! Omdat je gewone nagel eronder zit en de gellak zo hard wordt, wordt bijten gewoon onmogelijk. De grap was dat ik mij pas na een week realiseerde dat ik niet meer aan het nagelbijten was, toen een collega mij hierop wees. Wat een opluchting was dat! Ik had al zoveel middeltjes en trucjes geprobeerd om hier vanaf te komen en zonder dat ik het wist had ik eindelijk de oplossing gevonden.

Wel een beetje duur

Helaas is het best wel duur om elke keer naar een schoonheidssalon te gaan en je nagels te laten doen. Ik heb dit een tijdje volgehouden, maar na een paar maanden vond ik dit wel een beetje te gek worden. Je moet het namelijk wel bijhouden, anders worden de nagels heel lelijk omdat ze uitgroeien. Maar, waar ik laatst pas achter kan kwam; je kan ook gewoon gellak kopen! Op internet kan je het super makkelijk bestellen en in allemaal mooie kleurtjes. Dus ik bijt nog steeds niet meer op mijn nagels en de kosten ervan overstijgen de baten niet. Helemaal super!

Voor jou?

Witbier en Weizen

Een populair bier om vooral ‘s zomers te drinken is witbier, ook wel tarwebier genoemd. Het is fris van smaak, bevat tussen de 5...

Flyers laten drukken voor je onderneming 

Voor iedere onderneming is het belangrijk om geld te investeren in marketing. Het is namelijk zo dat als je onderneming geld investeert in de...

Een goede motorverzekering afsluiten is erg belangrijk

Als je sindskort in het bezit bent van een motor, is het erg belangrijk dat je hier de juiste verzekering voor afsluit. Zo zijn...

Recente berichten