3 redenen om een Wii U aan te schaffen

on

 

 

Nintendo Wii U bevindt zich sinds de lancering een aantal jaren geleden in een soort van generatie-vagevuur. De hardware is krachtiger dan de huidige generatie consoles zoals de Xbox 360 en PlayStation 3, maar niet met grote sprongen. En de pk's van het systeem zien er minder indrukwekkend uit als ze naast de aankomende Xbox One- en PlayStation 4-consoles van Microsoft en Sony staan. Maar de hardware is niet de echte reden waarom de Wii U sinds de lancering moeite heeft gehad. Het echte probleem was een gebrek aan echt overtuigende, systeemverkopende games. Om verschillende redenen, waaronder het feit dat dit de eerste poging van Nintendo in HD-graphics is, duurde het even voordat de echt geslaagde titels werden uitgebracht. De Wii U is inmiddels ​​grotendeels volwassen geworden en het is een van mijn favoriete videogameconsoles op de markt geworden. In dit artikel deel ik met jou drie redenen waarom ik denk dat het voor iedereen een goed moment is om ​​Wii U met Wii controllers aan te schaffen.

1. De Wii U-gamepad wordt steeds beter en logischer

Ik was eerder van mening dat Nintendo meer van zijn productiebudget had moeten besteden aan interne specificaties en niet aan een dure gamepad op het tweede scherm. Ik weet het niet meer zo zeker. De manier waarop de gamepad veel games verbetert, is moeilijk te ontkennen.

In leuke minigames in Nintendo Land maakt het tweede scherm het mogelijk om asymmetrische games in verstoppertje te spelen waarbij spelers verschillende dingen zien op de tv en de gamepad.

2.  Nintendo is nog steeds het beste systeem voor gezinnen

Net als eerdere Nintendo-systemen is de Wii U een geweldige keuze voor gezinnen, en vooral voor gezinnen met jongere kinderen. Nintendo heeft gewoon meer games die goed zijn voor kinderen, en de gamepad verbetert die toegankelijkheid alleen voor jonge kinderen. Het is belangrijk op te merken dat dit niet betekent dat Nintendo-spellen eenvoudiger zijn. Eerlijk gezegd zijn de Zelda- en Mario-franchises vaak uitdagender dan veel zogenaamde "volwassen" of "volwassen" spellen op de markt.

3. Nergens anders vind je zulke games

De Wii U werd pas gelanceerd met een paar spellen, en geen van hen wist echt mijn aandacht te trekken naast Ubisoft's prachtige ZombiU. Maar dat is in de tussenliggende maanden allemaal veranderd. Lego City Undercover is LEGO's versie van Grand Theft Auto. Het is waarschijnlijk mijn favoriete LEGO-game in jaren. Pikmin 3 is een genot om te spelen en om simpelweg naar te staren, met zijn charmante personages en weelderige, kleurrijke landschappen.

Voor jou?

Ik ben gelukkig met mijn online werkplek

Tegenwoordig zit onze agenda snel gevuld. Als je een gezin hebt dan werk je vaak alletwee. Je planning kan daarbij een behoorlijke uitdaging worden....

Een frisse start in Den Haag

Verhuizen naar een nieuwe stad kan een spannende, maar ook stressvolle ervaring zijn. Met de juiste voorbereiding en hulp kun je echter zorgen voor...

Een goede motorverzekering afsluiten is erg belangrijk

Als je sindskort in het bezit bent van een motor, is het erg belangrijk dat je hier de juiste verzekering voor afsluit. Zo zijn...

Recente berichten